• Altijd de beste prijs, gegarandeerd
  • Geschenk bij aankomst
  • Direct aan het Vrijthof gelegen

Trendy logeren aan het Vrijthof!

Van harte welkom in hartje Maastricht. Zoekt u een kleinschalig en persoonlijk hotel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hotel Maastricht City Centre is gelegen aan het levendige Vrijthof en staat garant voor comfort en persoonlijke service. Onze 10 hotelkamers zijn recentelijk vernieuwd en in een modern jasje gestoken.

Mogen wij u snel verwelkomen in het bruisende stadscentrum van Mestreech? 

André Rieu terrasarrangementen 2020

Traditiegetrouw komt André Rieu ook in 2020 weer terug naar zijn geliefde Maastricht. Op het Vrijthof geeft hij samen met zijn Johan Strauss Orkest voor het 16e jaar op rij de spectaculaire zomeravondconcerten.

Beleef een avond vol klassieke muziek, operette en walsen en geniet van de verrassende optredens van André's gastartiesten.

Combineer dit spectaculaire feest met een culinaire avond bij Vrienden van het Vrijthof! Voorafgaand aan het concert geniet u op ons sfeervolle, ruime terras van een heerlijk 3-gangen diner.

 

Reserveer direct online uw tickets

Arrangementen

Exclusieve aanbiedingen, scherpe lastminutes of unieke arrangementen. Wilt u het beste halen uit uw bezoek aan Maastricht? Combineer dan uw citytrip met een bijzonder hotelarrangement bij Hotel Maastricht City Centre. Altijd de beste prijs gegarandeerd! 

 

Bekijk onze arrangementen