• Altijd de beste prijs, gegarandeerd
  • Geschenk bij aankomst
  • Direct aan het Vrijthof gelegen

Trendy logeren aan het Vrijthof!

Van harte welkom in hartje Maastricht. Zoekt u een kleinschalig en persoonlijk hotel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hotel Maastricht City Centre is gelegen aan het levendige Vrijthof en staat garant voor comfort en persoonlijke service. Onze 10 hotelkamers zijn recentelijk vernieuwd en in een modern jasje gestoken.

Mogen wij u snel verwelkomen in het bruisende stadscentrum van Mestreech? 

NIEUWS: André Rieu 2021


CONCERTEN ANDRE RIEU OP HET VRIJTHOF VERPLAATST NAAR 2021

Op 21 april jongstleden heeft onze regering aangekondigd dat er in Nederland geen evenementen mogen plaatsvinden tot 1 september 2020. Tot onze grote spijt betekent dit dat de openluchtconcerten van André Rieu op het Vrijthof verplaatst zullen worden naar 2021 zijn en dat het door u geboekte terrasarrangement ook naar 2021 verplaatst wordt.

In overleg met André Rieu Productions en alle collega-ondernemers aan het Vrijthof is besloten dat alle terrastickets geldig blijven voor 2021, op dezelfde dag van de week als dat u initieel geboekt had.


Meer informatie vindt u hier

Arrangementen

Exclusieve aanbiedingen, scherpe lastminutes of unieke arrangementen. Wilt u het beste halen uit uw bezoek aan Maastricht? Combineer dan uw citytrip met een bijzonder hotelarrangement bij Hotel Maastricht City Centre. Altijd de beste prijs gegarandeerd! 

 

Bekijk onze arrangementen