Bijeenkomsten/Vergaderen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een groter gezelschap? Onze 2e etage met een uitzicht over het Vrijthof leent zich bij uitstek voor borrels, besloten feestjes en private dinings tot 40 personen. Deze stijlvolle ruimte beschikt over een bar en een eigen entree, privacy is dus gegarandeerd! Uiteraard kunnen wij de ruimte opstellen naar wens. De culinaire invulling legt u met een gerust hart in handen van onze chef.

Vergaderarrangementen

Bij Hotel Maastricht City Centre heeft u de keuze uit diverse vergaderarrangementen, variërend van standaard tot zeer uitgebreid. 

Zo boekt u al een 4-uurs vergaderarrangement vanaf € 16,50 per persoon! Maar ook voor meerdaagse events inclusief hotelovernachting bieden wij diverse mogelijkheden.

Onze aantrekkelijk geprijsde vergaderarrangementen zijn al te boeken vanaf 5 personen.

Bekijk vergaderarrangementen

Zakelijk

Vergaderen in hartje Maastricht, in een herenhuis met uitzicht over het Vrijthof! Dat kan bij Hotel Maastricht City Centre! Onze stijlvol ingerichte St. Servaeszaal beschikt over de benodigde audiovisuele middelen en uiteraard razendsnel wifi. 

Wij verzorgen graag de perfecte bijeenkomst voor u.

 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Dineren met een groep

Liever een besloten ruimte? Dan verzorgen wij graag een heerlijk diner in onze St. Servaeszaal. Naast een uitgeserveerd drie- of viergangendiner is het bovendien mogelijk een walking dinner te serveren of een luxe buffet op te stellen. Doordat de ruimte beschikt over een eigen bar is deze tevens zeer geschikt voor borrels en recepties.

 

MEER INFORMATIE