Front office medewerker (FT)

Ben jij een ervaren receptionist met affiniteit voor de afdeling F&B? Ben jij een organisatietalent, een representatieve allrounder en heb je een verfijnd gevoel voor persoonlijke service? Dan zoeken wij jou!

Saillant Hotel Maastricht & Restaurant Vrienden van het Vrijthof
Saillant Hotel Maastricht is een kleinschalig en persoonlijk hotel, direct gelegen aan het Vrijthof. Het hotel is gevestigd in een oud herenhuis en beschikt over 10 trendy ingerichte hotelkamers.

Het bijbehorende restaurant Vrienden van het Vrijthof is sfeervol en eigentijds en staat garant voor gezelligheid en betaalbare kwaliteit. Het restaurant kenmerkt zich door de leuke en bovenal smaakvolle gerechten die we tegen een eerlijke prijs serveren. In zowel het hotel als het restaurant staan vakkennis, gastbeleving en persoonlijke service zeer hoog in het vaandel. 

Jouw rol
Als Front Office Medewerker ben jij verantwoordelijk voor een hartelijke ontvangst van de gasten. Je verzorgt de check-in en informeert de gasten actief over het hotel en de stad. Je bent in staat de gastwensen te inventariseren en daarop te acteren. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en collegae. Je verzorgt de check-out van vertrekkende gasten. Je bedient de telefooncentrale en voert diverse administratieve werkzaamheden. Tevens ben je een echt teamplayer die een team kan maken, behouden en vooral enthousiasmeren. Daarnaast heeft onze ideale kandidaat passende F&B ervaring en kan middels deze ervaring ondersteunen bieden in de restaurantoperatie. Samen met je collega’s laat je iedere gast gewaardeerd voelen en zorg je voor een unieke ervaring.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je aantoonbare ervaring hebt in een soortgelijke rol in de hotellerie / hospitality;
  • Je leergierig bent en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Je kennis hebt van hotelreserveringssystemen;
  • Je goed weet om te gaan met procedures en medewerkers hierin kunt begeleiden
  • Je commercieel ingesteld en servicegericht bent;
  • Je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst;
  • Je representatief bent in voorkomen en gedrag.

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. 

Saillant Hotels
Hotel Maastricht is onderdeel van Saillant Hotels, een jonge, dynamische en groeiende hotelorganisatie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid-Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de hotels.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel! 

Saillant Hotels is een organisatie met een open werksfeer waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarbij we continu vooruit willen. 

Interesse?
Solliciteer door je motivatiebrief en CV op te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!